Mile Höga Resort

BEFORDAN

Tankar Closeup

Tank Placering

Tillfredställade Kunds

Stor Anordnings

fall studerar 9 - Sub Delning

Läge - Mile Höga Adventure Resort, Nära Logan Sjö,

Typ av Anordning - 30 träig "cabins" varar utvecklade under en se stratum plan i tre fass. Varje kabin har den egen 600 gallon septisk tank, förbinda en avancerad vatten behandling system skaffa med Gå Grön, utflytande går en utspridning fält

Designa Kriterium - Den "cabins" var begärade har en medel vatten konsumtion av 165 kejserlig gallons per dag för en 1 sovrum enhet upp 250 gallons för en två sovrum enhet med en loft. Den drickbart vatten för den angränsande komma från brunner, så där var bekymmers kring kontamination av den aquifer.

Licenss - Preliminär gillande av den föreslagen system var skänka med den Kamloops myndighet. Efter den upptäckt redovisning var publicerade, den var nödvändig till hållar flera publik "hearings" till försäkrar den grannor där var ingen risk deras vatten tillhandahålla.

Lösning - Den kommunal vatten behandling system skaffa var tre 2000 gallon tankar med en 1500 gallon rening tankar, tillräcklig till hanterar alla 30 homor. Dubbel pipande från den system leda två angränsande utspridning fältor med avlastning varje alltefter 5-100 fot längtar zoner skidd med 50 fötter. Detta ge för en mäta av skydd skulle en fält underkännar, den annan kan hanterar den avlastning stund se repair var är gjorde. En operations manuell var skaffa med Gå Grön för varje kabin förklarar den ägare ansvar för bra vatten direktion övnings som bra som den schema för övervakning den system. Tre övervakning brunner var digga testar vilken möjlig kontamination av den aquifer nära den utspridning fält. En underhåll schema var sätt upp ge för årligen sampla av brunner och hejdar av den septisk tankar.

Prestation - Den system har bli sampla två gånger årligen sedan anordning i 2002. Alla den "cabins" är nu ockuperad. Där har bli några växlingar i den testar resultat som ny homor var addera den system, öka den laddar uppskatta. Detta är typisk av den uppstart fas av vilken vatten behandling system, vilken erforda den bacterier tid odla och florera. Den system är nu stabil och den mest ny testar resultat visar TSS och BOD5 "levels" under den spårbar begränsor av 4 och 6mg/v. respektivt. Ingen kontamination har bli fann i angränsande brunner.

Föregående fall Studerar      Nästa fall Studerar

     Engelska | Franska | Spanska | Tyska | Svenska | Tillfälle | Webmaster