fall Studerar


Fiska Båt


Flotting Hotell

Eco Pråm


Flotting Toalett Designar

Fiskeriverket Campa
Marin Sanitär Apparater

Vilken skepp operera i Förenad Oordningar eller Kanadensare vattner det inkludera endera en ombord toalett, kök eller tvätt är erfordrade har en marin sanitär apparater. Vanligen detta ta den form av en innehav tank vilken actstyckor mycket lik en septisk tank. Av några "harbours" där är inrättningar när den avfallsvatten burk varar pumpa från en andra innehav tank om en pråm (se mellersta bild den vänst). Många förtöjningsplats inrättningar har ingen förberedelse för strand baserade försäljning av den utflytande, en mer effectiv lösning är behandlar den kloakvatten direkt så den burk när varar pumpa direkt in i en världshav eller sjö. Den Gå Grön marin delning är duglig erbjudande vatten behandling system det är burk hanterar vad som helst från en singel toalett (se bild 4 den vänst) upp en lux flotting hotell. Den utflytande kvalitet är så höga det vår system har bli godkänna med den Kanadensare Departement av Fiskeriverket och Oceaner för användning i båts, flotting hotells och även av en flotting fiska campa (se marin tank system av den botten av den sida).

Den present lag under den Kanada Skeppning Actstycke gör inte ge för vilken specifik utflytande kvalitet standards, men detta ska förändra när föreslagen lagstiftning tar påverkar i 2006. Den är begärade det standards för fecal koliform, total suspenderad kroppar, biologisk syre begäran och total klor testamente varar etablerade. Vår erfarenhet med aktuellt installera system är sådan det Gå Grön marin sanitär apparater testamente lätthetlig träffa och överskridar den ny standards, som bra som ge för regelbunden underhåll och övervakning. I den Förenad Oordningar den gillande av marin sanitär apparater är gjort med den kust bevakar under federal lagar, vilken kan vara ersätta med härdigre anförmar lagar. I båda landen där är specifik regleringar för given skydda sjöar när ingen avlastning är tillätade, och regleringar täckar den joint vattner av den Stor Sjöar system.

Var god besök den kontaktar oss sida om du ville väljar en citerar eller är osäker av den regleringar i ditt area. Klicka på vilken av den foton av den vänst till läsa mer kring specifik anordnings. För en mer detaljerad förklaring av marin regleringar, klicka den understryker länk.

     Engelska | Franska | Spanska | Tyska | Svenska | Tillfälle | Webmaster