INDUSTRIELL
Byggnad
Tankar
Utspridning fält
Industriell Anordnings

fall Studerar 8 - Industriell Sammansatt

Läge - Langley, British Columbia

Typ av site - Kommersiell kontor byggnad, med flera "toilets" servera 8 folk. En existerar septisk tank system hade plugga den utspridning fält angränsande till den parkerar mycket, orsaka utflytande sittar på yta.

Designa kriterium - Biologisk behandling ville har varar högre än normal för en hushåll, väntad den höga koncentration av fecal materia. Den utspridning fält kan inte vara förstorad väntad utrymme begränsnings.

Lösning - En anpassad Gå Grön system 3 var installera i Februari av 1999 alltefter den sido av den byggnad. Den rening och pump "chambers" användade 900 gallon tankar, adekvat för den volym av inflytande. försäkrar ordentlig behandling, den anerobic och aerobic tankar var grunderade av 1100 gallons.

Licenss - Inga var erfordrade därför att av den existerar system. Den Ministry av Hälsa hade godkännar den planlägga uppgraderar den inrättning. Under ström lagar, en licens ville vara erfordrade.

Prestation - Inom två månads den utspridning fält hade dra ur proppen sig och den bacterier växande på den pipande hade försvinna. Testa av "effluents" visade BOD5,TSS och fecal räknor mindre än halv av de krävd under utflytande klass 3, den härdigest standard. Den system uppföra så bra det anordnings med detta nivå av "influents" ville användning nu varar planläggade med alla 900 gallon tankar.

Föregående fall Studerar     Nästa fall Studerar

     Engelska | Franska | Spanska | Tyska | Svenska | Tillfälle | Webmaster
  © 2005   Ringa upp: 604-657-2724   Fax: 604-468-7373   -post: