KASUS STUDERAR
HUSBÅT
MARIN
BOSTADS

INDUSTRIELL

INDELNING

Gå Grön är e liten, innovativ teknologi kompani det specialiserar i hävd designar av avancerad avfallsvatten behandling system. I detta ålder av ökade ecologisk kännedom och härdigre regering regel, konventional septisk tank system är ingen längre adekvat. Högat pålitlig, låg underhåll, lugn system det träffa den högst standard av vatten behandling är erfordrade. Vi erbjudande e räck av lösnings passande för marin eller landa baserade användning, det burk varar installera nästan var som helst, från a mobil hem till a inrättning behandla e sub-delning. Huruvida du är e husägare med a underkännade septisk system, e allmän byggnadsentreprenör, eller a regering agentur, vår personal burk träffa ditt behovs.

För de av du vem besökar inte kännar e utspridning fält från a fält av dröms, den hur den verkars, nytta och husägare länkar av den topp av detta sida testamente ge e villigt förståelig beskrivning av vår produkter. Till lärar mer, besök den teknologi sektion, när vi erbjudande e guidar till förkortnings och terminologi användade i avfallsvatten behandling, som bra som a sammanfattning av den regering regler användbar till Engelsk Columbia och annan avsnitt av Nord Amerika. Ingenjörs och allmän byggnadsentreprenörs kan varar mer intresserar i den planlägga specifikations disponibel från den teknologi sektion.

Den länkar till den vänst utspela till kasus studerar visar den innovativ viss det den Gå Grön teknologi har bli applicerade. Besök den produkter sektion för specifikations av vår åtskilliga system. När den summa av vatten till behandlar är under 300 kejserlig gallons (1300 liters) per dag, vi erbjudande emballerad system det burk varar skeppa var som helst och installera och gående i under a dag. För större system vi serverar den behovs av den Stilla havet Nordväst genom vår nätverk av partnern kompanier. Överallt den tomt du kan klicka på foton för en förstorad utsikt.

För vår internationell besökare, detta webbsida är disponibel i sex språk, vi bara önskar vår översättning skicklighets var som bra som vår produkter. Där är e anknytar också till Babelfish för Japanska, du måste ha den Öst Asien paket installera på ditt dator för detta till verkar. Entreprenör besök den "tillfälle" anknyta av den botten av detta sida. Om du önskar e citerar eller behövar mer informationen, klicka på den kontaktar oss anknytar av den topp av detta sida och fyllar ut vår frågeformulär.

Ny - Effectiv Juni 1,2005, den ansvar för den planlägga av vatten behandling system ligga med auktoriserad praktikers. Den ny standard i PDF format burk varar fann av Avlopps System Standaren Öva Manuell

Engelska  Franska  Spanska  Tyska  Svenska  Kinesiska  Japanska  Tillfälle  Webmaster