Delta,
Utflytande Utspridning

Uppföra 2

Uppföra 3

Idag
Ström Vatten Prov
Bostads Anordnings

fall Studerar 6 - Privat Home - Fattig percolering

Läge - Delta,

Typ av anordning - Fem sovrum home i en lantlig bruka area

Designa Kriterium - Jord percolering testa av flera lägen gav percolering uppskattor av 145 minuts per tum. Den normal räck är 5 30 minuts per tum. En höga percolering tid är indicativ av en ogenomtränglig lager (typiskt lera) och den gemensam resultat är den utspridning fält bli plugga med kroppar inom en år eller två.

Lösning - En standard Gå Grön system 4 var installera. En 20 mätare längtar sand hög var bygga tillåtar för en vidmakthållen "infiltrations" system med vertikal percolering av ungefär två fötter genom den hög före till räcker den ogenomtränglig lager. Gå Grön personal när inblanda i alla fass av detta projektera.

Licenss - Gillande för den system var skänka under den kod av bra övning, vilken erforda en kvalificerad professionell ingenjör attestera den planlägga. Novatec Consultants Inc var hyra ge det intygande. Associera Miljö Operatörs Inc. var behålla ge pågående underhåll och sampla av den site.

Prestation - Den system var installera i Juni av 1998 och har arbetade perfektt någonsin sedan. Alla men en få provs har visad BOD5 och TSS "levels" i den 6mg/v. räck. Den motta fält är friar av odör eller yta vatten och där har bli ingen behövar pump den tankar. Den sist bild visar den kristall klar vatten från den rening tank i Oktober, 2004

     Engelska | Franska | Spanska | Tyska | Svenska | Tillfälle | Webmaster